Deixalleria bàsica

El 16 de maig de 2020 va entrar en funcionament aquesta deixalleria, construïda per l’Ajuntament de Vallmoll, amb el finançament de l’Agència de Residus de Catalunya, i gestionada pel Consell Comarcal de l’Alt Camp, amb l’objectiu d’ampliar i millorar el servei de recollida de residus voluminosos que fins a la data es prestava a través de la deixalleria mòbil (caixa blava).

Aquesta deixalleria donarà servei al propi municipi i també als dels Garidells, la Masó, el Milà, Mont-ral, Nulles, el Rourell i Vilabella, atenent les necessitats d’una població potencial de 6.356 habitants.

S'hi poden dipositar els residus especials i voluminosos que els veïns i veïnes genereu a les vostres llars, com per exemple pintures, dissolvents, fluorescents, mobles, electrodomèstics, etc. És un servei gratuït pels ciutadans, tot i que per determinats residus existeixen uns límits per domicili i any. Els comerços, oficines, serveis i indústries del municipi també podreu fer ús de la deixalleria, sempre que els residus generats siguin assimilables als domèstics.

Ubicació: Ctra. de La Secuita (T-233), s/n (trencall a la dreta, al punt quilomètric 0.3, entrada de la urbanització Bogatell).

Horari: dissabtes de 9 a 13 hores (exclusivament amb cita prèvia).

Funcionament:

Cal demanar cita prèvia a l'Ajuntament, preferiblement per telèfon al 977 63 70 87, de dilluns a divendres de 9 a 14 h, o bé enviant un correu electrònic a oac@vallmoll.cat, indicant el teu nom, telèfon, adreça (domicili) i quins residus vols portar (tipus i quantitat aproximada).

Les reserves de la setmana es tanquen els dijous a les 14 hores. Les que entrin amb posterioritat es donaran per al dissabte de la setmana següent.

No s'admetran residus si la persona no disposa de cita prèvia o bé incompleix l'horari indicat per l'Ajuntament.

Trobareu més informació al blog municipal:  http://viuvallmoll.blogspot.com/2020/05/obertura-deixalleria-de-vallmoll.html